Miksi haluamme toimia

Rakkautta, yhteyttä, kunnioitusta ja luottamusta – uskoa, toivoa, iloa ja elämää


Miksi Alajärven vapaaseurakunta on olemassa? Alajärven vapaaseurakunta on olemassa, että moni löytäisi pelastuksen ja ikuisen elämän Jeesuksen yhteydessä ja voisi kasvaa uskossaan ja rakkaudessaan Jumalaan toisten yhteydessä.Mitä tahdomme Alajärven vapaaseurakuntana? Alajärven vapaaseurakuntana tahdomme yhteyden ja rakkauden vallitsevan ihmisten välillä, tahdomme varustaa ja rohkaista uskovia, tahdomme johtaa ihmisiä elämään ja iloon Jumalan ja toisten ihmisten yhteydessä. Kaikella tahdomme tuottaa kunniaa Jumalallemme.


Milloin kokoonnumme Alajärven vapaaseurakuntana? Alajärven vapaaseurakuntana kokoonnumme yhteen rukoilemaan, ylistämään, tutkimaan Jumalan sanaa ja kohtaamaan toisiamme mm. keskiviikkoisin klo 18.00 ja sunnuntaisin klo 17.00 Hoiskontie 4:ssä. Tervetuloa rohkeasti mukaan!


Nyt on seurakunnan aika nousta voimassaan! Yhä enemmän pimenevässä lopunajassa ja maailman pahuuden keskellä uskovia kristittyjä ja seurakuntaa kutsutaan loistamaan Jumalan valoa kirkkaammin kuin koskaan! Nyt on aika rakastaa, seurata ja palvella Jeesusta Kristusta koko sydämisesti. Nyt on aika rukoilla, levittää ilosanomaa Jeesuksen valmistamasta pelastuksesta, palvella, auttaa ja rakastaa toisia ihmisiä. Haluatko loistaa Jumalan valona pimeän maailman keskellä? Nyt on seurakunnan aika nousta sille paikalle, jolle Jumala sen on tarkoittanutkin. Jeesus Kristus on suuri ja voimallinen. Seuraathan sinäkin häntä täydestä sydämestäsi ja rohkeasti?

Miten voin pelastua? Jokainen ihminen on syntiä tehnyt ja Jumalan kirkkautta vailla. Kun kadumme syntejämme, tunnustamme ja hylkäämme ne, saamme armon. Kun rukoilemme Jeesusta ja annamme elämämme hänelle, hän puhdistaa meidät verellään. Kun uskomme Jeesukseen ja hänen sanoihinsa, Raamatun sanaan, tunnustakaamme uskomme ihmisten edessä. Sydämen usko ja suun tunnustus ovat tärkeitä siinä, että voimme pelastua. Luetaan innolla Raamattua, rukoillaan ja ollaan toisten uskovien yhteydessä. Pyydetään Jeesusta muuttamaan meitä enemmän hänen kaltaisikseen ja täyttämään meitä Pyhällä Hengellään. Rukoillaan, että saamme aina olla Herran kanssa ja elää Jumalan Isän tahdon mukaan. Silloin pelastumme, sillä Herra pitää omistaan huolen ja vie meissä alkamansa hyvän työn päätökseen. Pelastumme yksin armosta, uskosta ja yksin Jeesuksen Kristuksen tähden. Turvataan Häneen, joka on tie, totuus ja elämä!